word en blijf relevant
met thec

HBO/WO werk- en denkniveau? Geef je carrière een kickstart met een van onze leer-werkprogramma’s. Je gaat aan de slag en ontdekt hoe je theorie in de praktijk toepast. Bovendien staat een Post Bachelor diploma goed op je cv en wordt deze meestal volledig betaald door je werkgever. Kies uit het ruime aanbod aan programma's, gericht op uiteenlopende vakgebieden en specialisaties.

snel carriÈre maken

Door de combinatie van werken EN leren doorloop je een steilere leercurve dan wanneer je alleen werkt óf leert. Door de Pressure Cooker methode en onze ervaring in het ontwikkelen van mensen, kan je sneller hogerop de 'corporate ladder' komen.

werken en leren

Werkervaring opdoen, een vast contract en goed salaris. Tegelijk de laatste inzichten opdoen, nieuwe competenties aanleren en praktische kennis tot je nemen, oftewel je ontwikkelen tot een ‘fit for future’ professional terwijl je werkt.  

toonaangevende bedrijven

De bedrijven waar onze studenten werken en leren zijn vooraanstaande corporate top 500 bedrijven. Deze bedrijven zijn committed om onze studenten uitdagende projecten en werkzaamheden te bieden waar de geleerde theorie in de praktijk kan worden toegepast.  

IT & DATA LEER-werktrajecten

ANALYTICS TRANSLATOR
Nu open voor inschrijving

DATA ANALIST
Nu open voor inschrijving

CYBER SECURITY VOOR DE FINANCIELE INDUSTRIE
Gesloten voor inschrijving

DIGITAL STRATEGY
Gesloten voor inschrijving

FINAnCE LEER-WERKTRAJECTEN

Compliance Leer-werktrajecten

FINANCIAL CRIME COMPLIANCE OFFICER
Nu open voor inschrijving

KYC ANALIST
Gesloten voor inschrijving

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.