net afgestudeerd?

DAN ZOEKEN WE JOU!

word en blijf relevant

In het post-hbo leer-werktraject Project Controller stomen we je klaar voor een future proof carrière als project controller. Via Agium ga je aan de slag bij uitdagende projecten. Tegelijkertijd volg je via THEC de opleiding tot ‘Project Controller’. Je krijgt les van uitgesproken experts. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk tijdens de uitvoering van projecten bij organisaties als Schiphol, Stedin, Deltares, BPD en TU Delft.   

WAAROM KIEZEN VOOR WERKEN & DOORSTUDEREN  

Dit leer-werktraject is geen traineeship, maar een opleidingsprogramma met een erkend post-hbo diploma van Avans+. Zo weet jij zeker dat jij een project controller wordt met de juiste skillset voor een future proof carrière. Je gaat aan de slag met het verder ontwikkelen van je soft skills, projectmanagementvaardigheden, financiële kennis en digitale vaardigheden.   

IS PROJECTCONTROL UITDAGEND?  

Het werk als projectcontroller is zeker niet saai. Integendeel: je gaat aan de slag op grote projecten en je bent sparringpartner en het financiële geweten van het project.   

WAT DOET EEN PROJECT CONTROLLER

Samen met de projectmanager bewaak jij de financiële voortgang, risico’s en kansen van het project. Je stuurt en begeleidt het projectteam in het actueel houden van de administratie en rapportages, analyseert informatie en weet de vinger op de zere plek te leggen. Als projectcontroller ben je dus essentieel om het project succesvol uit te voeren!   

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Ben je net afgestudeerd, en wil jij in jezelf investeren om het beste uit jezelf te halen? Meld je dan aan voor het leer-werktraject tot Project Controller!   

INVESTEER IN JEZELF

Wij zoeken kandidaten die in zichzelf willen investeren. Mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen, voor zichzelf en voor de maatschappij waar ze in leven. Ben jij die persoon, dan willen wij in jou investeren!

WAT WIJ BIEDEN

• Direct vast in dienst bij Agium, winnaar van de beste werkgever 2021 award.
• Een salaris tussen € 2650 en € 2925 afhankelijk van opleiding en werkervaring.
• Een leaseauto, ter waarde van een leasebedrag van € 450 p.m., om comfortabel naar klanten en projecten te rijden.
• Laptop en telefoon.
• Post HBO opleiding tot Project Controller met een diploma van Avans+.
• Consultancy trainingen en workshops.     

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR MENSEN DIE:

• Impact willen maken op maatschappelijke projecten, zoals de energietransitie of de bouw van een nieuwe pier bij Schiphol.
• Digitale vaardigheden willen ontwikkelen, zoals het werken met business analytics en het bouwen van financiële dashboards.
• Die in zichzelf willen investeren om relevant te worden en te blijven in de huidige arbeidsmarkt.

word en blijf relevant

MET THEC

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.