Financial Crime Compliance Officer

POST-HBO LEER-WERKTRAJECT

Het ‘Financial Crime Compliance Officer (FCCO)’ programma is ontworpen voor junior professionals die aan de slag willen binnen de financiële dienstverlening als financial crime compliance officer. De opleiding biedt de mogelijkheid om hard- en soft skills in een professionele werkomgeving verder te ontwikkelen door het uitvoeren van een scala aan compliance opdrachten bij vooraanstaande financiële instellingen via Deloitte.   

NET AFGESTUDEERD?

DAN ZOEKEN WE JOU!

WORD EN BLIJF RELEVANT

WAAROM KIEZEN VOOR WERKEN & DOORSTUDEREN  

Dit leer-werktraject is geen traineeship, maar een opleidingsprogramma met een erkend post-hbo diploma van Avans+. Zo weet jij zeker dat jij de juiste skillset voor een future proof carrière hebt. Je gaat aan de slag met het verder ontwikkelen van zowel je soft als hardskills.   

WAT KUN JE VERWACHTEN  

Je gaat via Deloitte aan de slag bij een gerenommeerde financiële instelling als TM of KYC analist. Je draait mee in een hulpvaardig team en wordt begeleid door een buddy van het bedrijf. De opleiding start tegelijkertijd. Deze duurt ongeveer een jaar. Je krijgt les van uitgesproken experts. De opgedane kennis breng je in de praktijk tijdens je werk. Daar ontwikkel je je hard en soft skills door het uitvoeren van uiteenlopende compliance opdrachten.  

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Meld je dan aan voor het leer-werktraject Financial Crime Compliance Officer!   

INVESTEER IN JEZELF

Wij zoeken kandidaten die in zichzelf willen investeren. Mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen, voor zichzelf en voor de maatschappij waar ze in leven. Ben jij die persoon, dan willen wij in jou investeren!   

WAT WIJ BIEDEN

• Je volgt de beroepsopleiding tot ‘Financial Crime Compliance Officer’, betaald door je werkgever met erkend diploma van Avans+.
•  Ontwikkeling van zowel je soft-als hardskills
• Onder begeleiding van de beste professionals in het vak je opgedane kennis toepassen in de praktijk.
• Netwerken met je peers en financial crime specialisten
• Persoonlijke begeleiding om jouw carrière een boost te geven.    

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR MENSEN DIE:

• heeft nul tot twee jaar relevante werkervaring; - heeft een afgeronde universitaire opleiding in onder andere Criminologie, Politicologie, Bestuurskunde, Psychologie, (Fiscaal) Recht, of een afgeronde hbo-opleiding in onder andere Forensisch onderzoek, IBMS, Integrale Veiligheidskunde, Rechten, Geschiedenis, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, of heeft een vergelijkbare hbo/wo-opleiding afgerond;
• heeft interesse in en affiniteit met financial crime; heeft de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen in een professionele werkomgeving met de mogelijkheid om bij een opdrachtgever van Deloitte in dienst te treden;
• heeft oog voor detail en kan goed hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden;
• is stressbestendig, ondernemend en proactief ingesteld;
• heeft een sterk analytisch vermogen;
• is communicatief vaardig;
• kan goed in teamverband samenwerken.  

WORD EN BLIJF RELEVANT

MET THEC

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.