vERANTWOORDE EN DUURZAME HR OPLOSSINGEN

detavast

Geselecteerde kandidaten komen voor de duur van het opleidingsprogramma in dienst van THEC en gaan aan het werk via een detavast constructie bij één organisatie. Op deze manier kan zowel de kandidaat als de klantorganisatie elkaar goed leren kennen alvorens een verbintenis voor langere termijn met elkaar aan te gaan.  

detavast schengen it & data

Deze constructie is een variant op 'Detavast' om de specifieke krapte op de arbeidsmarkt in IT en Data op te lossen. In samenwerking met Avans+, bieden wij hier IT en Data kandidaten aan uit Schengen landen. Zij krijgen een opleiding van Avans+ en worden in Nederland begeleid door THEC op het gebied van immigratie en integratie.     

talent in dienst

Kandidaten mogen ook direct in vaste dienst bij de klant. Op dat moment begint ook het opleidingsprogramma. Na afloop heeft u een talentvolle en post-hbo gediplomeerde (of post wo) professional met werkervaring, in eigen dienst. Wij werven en selecteren de juiste kandidaat voor u, en vervolgens trainen, ontwikkelen en coachen wij de kandidaat ‘fit for the future’.  

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.