data advisory

REALTIME FINANCIEEL INZICHT IN UW ORGANISATIE  

De meeste organisaties hebben een complex systeemlandschap met soms decennia-oude legacy systemen opgebouwd waardoor het tijdrovend is om (near) real time inzicht te verkrijgen in de financiële en operationele performance van de organisatie. Dankzij data-analytics kun je álle data koppelen, waardoor je uitzonderingen veel sneller in beeld hebt. De mogelijkheden voor Finance om zo waarde toe te voegen aan de business zijn enorm.   

inzicht in de performance
van uw organisatie

due diligence van digitaliseringsprojecten

THEC kan uw digitaliseringsprojecten doorlichten op technisch, financieel en kwalitatief gebied. Doet u de juiste projecten (met de juiste waarde), op de juiste manier (denk aan administratieve vastlegging) met de juiste mensen (klopt de samenstelling van het team)? Daar waar nodig kunnen we bijspringen om de nodige veranderingen door te voeren.   

datakwaliteit

THEC helpt organisaties bij de beoordeling van uw datakwaliteit en het opzetten van een robuust data governance model, het geheel van structuren, processen en afspraken die ervoor zorgen dat data betrouwbaar, beschikbaar en consistent zijn.   

insights creation

Op het raakvlak van Finance & Data kan THEC vanuit haar expertise, de analytics translator rol oppakken voor organisaties. Dit betekent dat wij uw projecten kunnen definiëren, coördineren en implementeren zodat data “vertaald” wordt naar een dashboard met duidelijke actionable insights, en het management de juiste actie op het juiste moment uitvoert.   

samenstellen analytics dream team

THEC biedt ondersteuning aan klanten om een eigen Data Dream Team samen te stellen. Dat doen wij door het niveau van het bestaande personeel op kennis en kunde door te lichten en verbeterpunten aan te dragen. Daarnaast kunnen we werven, selecteren, begeleiden en opleiden van de benodigde “dream team” rollen.   

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.