Investeer jij in jezelf? Dan investeren wij in jou!

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen bij toffe opdrachtgevers en tegelijkertijd een boost geven aan jouw toekomstige carrière? Bij THEC krijg jij de kans!

THEC GEEFT JOUW CARRIÈRE EEN KICKSTART!

Wij helpen jou aan een geweldige eerste baan bij een opdrachtgever die investeert in jouw ontwikkeling. Je gaat direct aan de slag en krijgt d.m.v. een post-HBO opleiding (met Avans+ diploma) de handvaten om je versneld te ontwikkelen op de werkvloer. Dit doen wij door een combinatie van leren en werken met hulp van ervaren professionals. THEC staat bekend om zijn persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij investeren met jou mee!

WERKEN BIJ TOFFE OPDRACHTGEVERS!

Tijdens het leer-werktraject werk je bij de tofste opdrachtgevers zoals onder andere Schiphol, Stedin en de TU Delft. Via onze opdrachtgevers kom je terecht bij uitdagende projecten. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk tijdens de uitvoering van projecten bij de organisaties. De opdrachtgevers nemen jou niet alleen mee in jouw ontwikkeling op de werkvloer, maar ook in hun bedrijfscultuur. Denk hierbij aan leuke eindejaarsfeestjes, bedrijfsuitjes, sportactiviteiten en nog veel meer!

pro list

  • Avans+ post-hbo diploma
  • Salaris van €3000,- tot €3395,- (ex. auto)
  • Betaalde opleiding
  • Auto, telefoon en laptop
  • Versneld carrière maken

Wil jij in jezelf investeren?
Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

CONTACT

Wil jij graag aan je toekomstige carrière werken?
Neem contact op met ons voor meer informatie over onze controller leer-werktrajecten of om je direct aan te melden voor ons leer-werktraject.

NOER DEEKMAN

Jr. Talent acquisition
+31 (0)6 34 60 40 26
investeerinjezelf@thec.nl

WAAROM KIEZEN VOOR ONS
LEER-WERKTRAJECT?

Onze leer-werktrajecten creëren niet alleen interessante carrièremogelijkheden, maar stimuleren jou ook om het beste uit jezelf te halen. Hier komt ook nog eens een echt erkend post-hbo diploma van Avans+ bij kijken. Bij ons word jij een controller met de juiste skillset voor een future-proof carrière.

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij in jezelf investeren om het beste uit jezelf te halen? Dan investeren wij graag in jou! Neem contact met ons op via +31 (0)6 48 01 32 85 of stuur ons een e-mail naar investeerinjezelf@thec.nl

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.