Relevante werkervaring opdoen tijdens je studie

Zit je in de laatste fase van je opleiding? Wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Geef dan je carrière een kickstart met een minor/afstudeertraject via THEC. Je gaat toepassingsgericht aan de slag en door middel van beroepsproducten pas je de theorie toe in de praktijk.

MINOREN

Met onze Minor trajecten kunnen high potentials zich sneller ontwikkelen om hun carrière een kickstart te geven. De kandidaten:

• Werken aan een project en volgen daarnaast 8-12 uur per week college

• Worden op persoonlijk- en inhoudelijk vlak begeleid door experts

• Delen hun opgedane kennis met peers en collega’s binnen de organisatie of het project 

MEER INFORMATIE

afstuderen

Tijdens het afstuderen verdiep je jezelf in de organisatie door middel van je afstudeeropdracht. Daarnaast doe je relevante werkervaring op.

 Gemiddeld 3 dagen per week, werken aan beroepsproducten en 2 dagen per week aan je scriptie met intensieve begeleiding vanuit THEC.

• Uitdagende afstudeerprojecten. Wij bieden afstudeeropdrachten op het gebied van data, finance  en IT consultancy.

• Het overgrote deel van onze afstudeerders krijgt na het behalen van hun hbo-diploma een hele mooie baan met vervolgopleiding aangeboden.

MEER INFORMATIE

WERKstudenten

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste werkstudenten die, bij ons of bij onze partners, al serieus aan de slag willen op hun vakgebied.

Je wordt door THEC niet alleen daadwerkelijk voorbereid op je toekomstig vakgebied; wij houden ook je studievoortgang nauwlettend in de gaten en bieden graag ondersteuning waar nodig.

THEC heeft voor uiteenlopende studies op gebied van data, finance en IT, experts in eigen huis die zelf ook verbonden zijn aan hogescholen en/of universiteiten.

MEER INFORMATIE

Contact

Nieuwsgierig geworden naar THEC? We stellen ons graag nader voor. Bel of neem contact op via het formulier.